ARBEIDSDESKUNDIG

ADVIES

Preventief arbeidsdeskundig advies

Hoe zorgt u ervoor dat werknemers duurzaam inzetbaar blijven en verzuim voorkomen kan worden? Maakt u zich zorgen over een specifieke werknemer of merkt u dat veel werknemers in uw branche het werk niet tot aan hun pensioen vol kunnen houden? Kies dan voor een vroegtijdige inzet van een arbeidsdeskundige.

Aan de hand van gesprekken met werkgever en werknemer zoeken we naar praktische oplossingen om het werkvermogen zoveel mogelijk te behouden op een bestaande of nieuwe werkplek. Het eerste doel van ons is dan ook altijd herstel van balans in belasting en belastbaarheid. We stellen de mogelijkheden en de eigen kracht van mensen centraal. Het resultaat: een advies op maat over de mogelijkheden van de werknemer uitgaande van de balans tussen mens, werk en inkomen.

Dossierscreening

Heeft u te maken met zieke werknemers  en wilt u weten of u voldoet aan de wettelijke verplichtingen als werkgever? Met een slagvaardige aanpak screenen we één of meerdere lopende dossiers aan de hand van de wettelijke eisen en geven we concrete aanknopingspunten om vervolgstappen te zetten.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.